Cromform+
Cromformgyartokft

Cromform Plus Gyártó és Szolgáltató Kft.

 

A Cromform Plus egyedi és kis sorozatú, ipari és lakossági termékek gyártásával foglalkozik, elsősorban rozsdamentes fémszerkezetek és bútorok gyártásával, melyek kivitelezését a megrendelő igényei szerint a tervezéstől a helyszíni szerelésig lebonyolítunk. Kiterjedt tevékenységeink köre magába foglalja az épületlakatos munkák, az uszodatechnikai, vendéglátóipari és üzletberendezések, belső- és külsőépítészeti szerkezetek széles körét. A vállalkozás vezetői több mint 25 éves szakmai múltat tudhatnak maguk mögött.

 

Különféle szolgáltatásainkkal megbízóink különleges igényeit is képesek vagyunk megvalósítani.  Munkánkra jellemző az egyedi igények, elképzelések esztétikus, megfontolt tervezése és megvalósítása, az aktuális termék harmonikus beillesztése a környezetbe, nagy hangsúlyt fektetve a részletekre. Az általunk készített termékeknél elsődleges szempont a megbízhatóság és a stílusos megjelenés. Örömmel vesszük a kihívásokat és minden projektünket a precíz munkavégzés jellemzi.  Az általunk gyártott és készített munkáinkra magas garanciális feltételekkel is rendelkezésükre állunk.

 

A saját kezűleg készített épületlakatos szerkezetek széles és mély kínálatába tartozik az egyedi korlátok, előtetők, lépcsők, dilatációs profilok, kapuk, kerítések, beltéri és kültéri feliratok, kültéri szerkezetek, uszodatechnika, konyhatechnika, üzletberendezések, biokandallók, bútorok, ipari szerkezetek, és egyéb acél szerkezetek gyártása.

 

A termékek típusától függően alapanyagként sokféle fémet használunk, főként rozsdamentes és hagyományos acélt, ezen kívül alumíniumot, sárga, illetve vörösrezet, melyeket kérés szerint a legkülönbözőbb felületkezelési módszerekkel tudunk elkészíteni, mint csiszolás, polírozás, antikolás, krómozás, horganyzás, erezés, eloxálás, lakkozás és festés.

 

Ügyfeleink között megtalálhatók az egyéni megrendelőktől kezdve több meghatározó magyar vállalat is. Vállalkozásunk célja, hogy a partnereink igényeinek megfelelően végezzük munkánkat.

 

Üdvözlettel, 

Pogrányi István 

Pogrányi István Bence